Expertise

Vastgoed

Vastgoed

Voor ons draagt elk probleem immers al een oplossing in zich.

Transacties in vastgoed zijn soms eenvoudig en vlot af te handelen. Toch gaan ze zowel voor particulieren als voor professionelen vaker dan gedacht gepaard met onverwachtse moeilijkheden. Wat op het eerste zicht eenvoudig lijkt, blijkt dan toch complex te zijn. Die complexiteit leggen we u graag uit op een verstaanbare manier. Wij nemen de tijd voor een verhelderende analyse met de nodige toelichting. Zo bieden we een antwoord op uw vragen en reiken we oplossingen aan. Voor ons draagt elk probleem immers al een oplossing in zich.

Uit jarenlange ervaring weten we dat een zorgzame en doordachte aanpak onontbeerlijk zijn. Die uitdaging nemen we bij Blindeman Notariaat zeer ter harte. Alles begint voor ons bij een grondig intakegesprek. We nemen de tijd om uw vastgoedverrichting vooraf te bespreken. We lichten vrijblijvend en kosteloos toe welke opties er zijn. Van bij de start kijken wij naar het ruimere plaatje. We willen ons immers niet beperken tot de loutere opmaak van een akte. 

Altijd houden we rekening met uw verhaal en denken we daarbij op lange termijn. Juridische knowhow vertalen naar een pragmatische benadering is daarbij ons handelsmerk.

Als u op punt staat een aankoopverbintenis met betrekking tot een woning, appartement of grond te ondertekenen, aarzel dan niet om dit vooraf met ons te bespreken. Het is voor u geen meerkost en het kan problemen voorkomen.

vastgoed

Een greep uit de vastgoed- verrichtingen op ons notariaat.

Aankoop & verkoop
Huur & verhuur
Leningen
Verkavelingen
Basisakte (mede-eigendom)
Projectontwikkeling
Opstal
Erfpacht
Onroerende lease
Ruil
Schatting
Lijfrente
Inbreng in en onttrekking aan een vennootschap