Helder. Deskundig. Op maat.

Dat is waar Blindeman Notariaat voor staat.

Over ons

Ondersteuning
op cruciale momenten.

Mensen en ondernemingen met juridisch advies ondersteunen op cruciale momenten, het is een kunst op zich. Eén waarin we ons bij Blindeman Notariaat graag onderscheiden. Hier is helder en deskundig advies de maatstaf.

Als notarissen spelen we een essentiële rol in ieders leven. In verschillende stadia in hun bestaan kloppen mensen en ondernemingen bij ons aan. Die verantwoordelijkheid nemen wij met veel toewijding op.

Met deskundig juridisch advies maken we mensen wegwijs. Complex recht vertalen wij in een eenvoudige boodschap. Zodat iedereen belangrijke beslissingen met het nodige inzicht kan nemen.

voelbare meerwaarde.

Blindeman Notariaat staat bewust in de wereld, is mee met de tijd en evolueert met zijn cliënten mee. Om dienstverlening op maat helemaal mogelijk te maken.

We willen een meerwaarde bieden die voelbaar is voor onze cliënten. Dat is wat we met ons team willen realiseren. Dat is dan ook waar we voluit voor gaan.

Onze aanpak

Wij maken de tijd om te luisteren, begrijpen en onderzoeken.

Wij maken de tijd om te luisteren, begrijpen en onderzoeken. Zo willen we elke vraag helder en correct beantwoorden. Om mensen en ondernemingen deskundig wegwijs te maken met het beste juridisch advies. Met garantie op hoogstaande expertise wil Blindeman Notariaat er zijn voor iedereen.

Transparantie is cruciaal in onze aanpak. Wij anticiperen en kijken daarbij naar het totaalplaatje. Daar beginnen we mee tijdens een eerste vrijblijvend en kosteloos gesprek. Bovendien geven we vooraf een heldere kijk op de kosten. In dit alles werken we met grote betrokkenheid en hanteren we een open communicatie. Open en toch discreet.

We zijn generalist én specialist.

Met ons team bieden we een vlotte dienstverlening. Van ontvangst, over gesprek en advies, tot het opmaken van een akte. Dat doen we met veel toewijding en in alle vertrouwen van mens tot mens. Een persoonlijke service is dan ook onze signatuur.

Blindeman Notariaat staat voor bekwaamheid. We zijn generalist én specialist. Zo zien we het hele plaatje en houden we rekening met uw noden.

de vinger aan de pols.

Altijd houden we de vinger aan de pols om inventieve en uitmuntende dienstverlening op maat te realiseren. Enkel zo kunnen we voelbare meerwaarde creëren. Datgene waar we voluit voor staan en gaan.

Contacteer ons

voor een vrijblijvende afspraak