Ons deskundig team

Christophe Blindeman

Notaris

Als notaris eer ik iedere dag opnieuw mijn missie om deskundig en helder advies op maat te leveren. Eenvoudig als het kan, complex als het moet, gedreven door analytisch denken. Mijn notariële stage in een gerenommeerd Brussels notariaat bepaalde mee waar ik vandaag sta. 

Bij het begin van het nieuwe millennium startte ik mijn eigen notariaat op. Tien jaar later richtte ik de notarisassociatie Notas mee op. In 2019 richtte ik Blindeman Notariaat op. Met mijn team kan ik volop inzetten op persoonlijk contact met de cliënt.

Caroline Hoet

Kandidaat-notaris

Op vandaag heb ik meer dan 20 jaar ervaring als notarieel jurist. In 2013 werd ik kandidaat-notaris en in 2021 vervoegde ik het team van Blindeman Notariaat. Aan de basis van dit traject ligt mijn stage in een gereputeerd notariaat in Sleidinge. Daar genoot ik een veelzijdige opleiding in onder andere familie- en erfrecht, vastgoed- en ondernemingsrecht. Daarnaast behartigde ik er gerechtelijke dossiers.

Ik ontwikkelde een eigen aanpak die ik zou omschrijven als empathisch. De belangen van cliënten oprecht behartigen en hen op de best mogelijke manier ondersteunen beschouw ik als mijn missie.

Florence Delvoye

Notarieel jurist

Ik begon mijn loopbaan als advocaat in Brussel, waar ik me vooral kon toeleggen op het vastgoedrecht. Eén jaar later klonk de lokroep van het notariaat te sterk en ruilde ik de toga in voor een stageplaats in een Brussels notariaat. Na een bijzonder gevarieerde loopbaan in binnen- en buitenland startte ik in 2019 bij Blindeman Notariaat.

Vandaag behandel ik zowel vastgoed-, familiale als vennootschapsdossiers. De voorbije jaren versterkte ik mijn inhoudelijke expertises. Zo volgde ik een bijkomende opleiding in familiale bemiddeling. Mensen op een respectvolle manier opnieuw met elkaar laten communiceren is bijzonder waardevol.

Florence Delberghe

Notarieel medewerker

Mijn loopbaan als notarieel medewerker begon na mijn studies Rechtspraktijk in Leuven in 2014. Op een middelgroot notariskantoor in Kortrijk leerde ik de knepen van het vak. In 2016 ging ik aan de slag bij notarisassociatie Notas. Drie jaar later vervoegde ik het team van Blindeman Notariaat.

Als notarieel medewerker doe ik het onthaal en sta ik in voor de interne organisatie van het kantoor. Daarnaast volg ik onder begeleiding van notaris Blindeman vennootschapsdossiers op en ondersteun ik onze juristen bij de opstart van een dossier en het voorbereiden van een akte. 

Catherine Kovács

Notarieel medewerker

Na meer dan drie decennia in het notariaat ging ik in mei 2022 aan de slag bij Blindeman Notariaat. Dankzij de jarenlange ervaring op verschillende notariskantoren groeide ik uit tot een ervaren notarieel administratief medewerker met een brede kennis van het notariële vakgebied.

Vandaag ben ik verantwoordelijk voor de vele administratieve taken van ons kantoor, het telefonisch onthaal en de verwelkoming van cliënten op kantoor. Zo help ik het maatwerk waar ons notariaat voor staat mee te garanderen. Daarnaast stel ik courante akten op zoals handlichtingen, kredieten en volmachten.

Marc Simoens

Medewerker boekhouding

Bij Blindeman Notariaat draag ik de eindverantwoordelijkheid voor de boekhouding. Met meer dan 50 jaar ervaring in het notariaat durf ik mij expert in mijn vakgebied noemen. Tijdens mijn loopbaan werkte ik op verschillende notariskantoren. Zo bouwde ik mijn kennis en expertise in boekhouding stelselmatig op. Toewijding, nauwkeurigheid en precisie kenmerken mijn werk.

In nauwe samenwerking met mijn collega’s zie ik erop toe dat het kantoor voldoet aan alle wettelijke vereisten en normen. De financiële transacties op het notariaat soepel laten verlopen is hier de inzet.

Kom jij ons team vervoegen?