Caroline Hoet

Blindeman-Notariaat_Shoot-1_Selectie_WEB10

Caroline Hoet

Kandidaat-notaris

Na mijn masterstudies in de Rechten en in het Notariaat aan UGent liep ik mijn notariële stage in een gereputeerd notariaat in Sleidinge. Ik genoot er een veelzijdige opleiding in verschillende rechtsdomeinen, waaronder familie- en erfrecht, vastgoed- en ondernemingsrecht. Daarnaast behartigde ik er regelmatig gerechtelijke dossiers, zoals beslagdossiers en vereffeningen-verdelingen. 

Na mijn stage breidde ik mijn uitgebreide kennis uit en bouwde ik verder expertise uit. Dat deed ik zowel in kleinere, landelijke kantoren als in middelgrote, stedelijke notariskantoren en associaties. Toen al maakte ik complexe materie begrijpelijk en behapbaar voor de cliënten.

In juni 2013 werd ik kandidaat-notaris en in juni 2021 vervoegde ik het team van Blindeman Notariaat.

Op vandaag heb ik meer dan 20 jaar ervaring als notarieel jurist. In al die jaren ontwikkelde ik een eigen aanpak, die ik zou omschrijven als empathisch. Ik beschouw het als mijn missie om de belangen van cliënten oprecht te behartigen en hen op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Gaande van een (eerste) aankoop, een huwelijk of een echtscheiding, over een successieplanning of een nalatenschap, tot een vereffening-verdeling,  ik streef ernaar om (complexe) juridische vraagstukken te analyseren en oplossingen te vinden die passen bij de specifieke behoeften van cliënten.

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst met mijn twee kinderen. Daarnaast geniet ik van sportieve activiteiten zoals spinning en wandelen en vlieg ik graag naar de zon voor een leuke citytrip met mijn partner.