Catherine Kovács

Blindeman-Notariaat_Shoot-1_Selectie_WEB22

CATHERINE KOVÁCS

Notarieel medewerker

Na meer dan drie decennia in het notariaat ging ik in mei 2022 aan de slag bij Blindeman Notariaat.

Dankzij de jarenlange ervaring op verschillende notariskantoren groeide ik uit tot een ervaren notarieel administratief medewerker met een brede kennis van het notariële vakgebied.

Vandaag ben ik verantwoordelijk voor de vele administratieve taken van ons kantoor. Elke dag sta ik garant voor het nauwkeurig en efficiënt afhandelen van onze administratie. Een verantwoordelijkheid die ik graag combineer met het telefonisch onthaal en de verwelkoming van cliënten op kantoor. Daarnaast stel ik courante akten op zoals handlichtingen, kredieten en volmachten.

Met veel enthousiasme en overgave streef ik ernaar om mijn collega’s maximaal te ondersteunen. Zo help ik het maatwerk en de vlotte dienstverlening waar ons notariaat voor staat mee te garanderen.  

In mijn vrije tijd ben ik een echte levensgenieter. Zo hou ik ervan om terrasjes, etentjes en uitstapjes met mijn gezin en vrienden te doen. Daarnaast kook ik erg graag en vertrouw ik op mijn creativiteit om nieuwe recepten uit te proberen. Ten slotte hou ik van reizen en pik ik graag een concert of een gezellig feestje mee.