Florence Delberghe

Blindeman-Notariaat_Shoot-1_Selectie_WEB17

Florence Delberghe

Notarieel medewerker

Mijn loopbaan als notarieel medewerker begon na mijn studies Rechtspraktijk in Leuven in 2014. Op een middelgroot notariskantoor in Kortrijk leerde ik de knepen van het vak.

In 2016 verhuisde ik naar Gent en ging ik aan de slag  bij notarisassociatie Notas. Drie jaar later, in 2019, vervoegde ik het team van Blindeman Notariaat.

Als notarieel medewerker ben ik het eerste aanspreekpunt aan het onthaal en zorg ik voor de warme ontvangst van cliënten. Daarnaast sta ik in voor het inplannen van de bezoeken, de interne organisatie van het kantoor, de backoffice en de social mediakanalen.

Onder begeleiding van notaris Blindeman behartig ik bovendien de vennootschapsdossiers van A to Z. Ten slotte ondersteun ik onze juristen. Van het opstarten van dossiers, over de voorbereiding van de akte, tot het afhandelen ervan, ik sta altijd klaar om een vlotte en efficiënte service te bieden. 

Omdat ik hou van een vlotte organisatie en een goed doordachte structuur neem ik deze functie op met veel energie. Mijn breed interesseveld en mijn grote betrokkenheid maken van mij bovendien de juiste persoon om dit uiteenlopend takenpakket op mij te nemen.

In elk van mijn taken stel ik me klantgericht op. Ik wil onze cliënten dan ook maximaal ondersteunen bij elke stap van hun traject.

Ontspannen doe ik het liefst door uit te waaien aan zee met mijn hond. Ik hou van zwemmen, lange wandelingen en reizen naar de zon met als absolute topper Marokko.