Florence Delvoye

Blindeman-Notariaat_Shoot-2_Selectie_WEB31

Florence Delvoye

Notarieel jurist

Van bij de geboorte groot gebracht in het Nederlands en het Frans, verkoos ik na mijn humaniora mijn rechtenstudies in onze beide landsdelen te volgen. Ik startte mijn studies aan de Université de Namur en zette ze na twee jaar verder aan de KU Leuven. Met een Erasmusverblijf aan de Uppsala Universitet in Zweden kreeg mijn laatste jaar nog een internationale dimensie.

Als kleindochter van een notaris kreeg het notariaat altijd mijn bijzondere aandacht. Het was dan ook geen toeval dat ik mijn rechtenstudies aanvulde met de studies Master in het notariaat aan de KU Leuven.

Ik begon mijn loopbaan als advocaat in Brussel, waar ik me vooral kon toeleggen op het vastgoedrecht. Dit deed ik met veel enthousiasme. Eén jaar later klonk de lokroep van het notariaat te sterk en ruilde ik de toga in voor een stageplaats in een Brussels notariaat.

Na mijn notariële stage verhuisde ik om familiale redenen naar Sri Lanka waar ik gedurende vier jaar mijn juridische kennis inzette voor verschillende ngo’s. Een verrijkende levenservaring die mij een bredere kijk op het leven bezorgde en mijn sociale betrokkenheid meer diepgang gaf.

Na een leerrijke loopbaan in binnen- en buitenland startte ik in juni 2019 bij Blindeman Notariaat. Vandaag behandel ik als notarieel jurist zowel vastgoed-, familiale als vennootschapsdossiers.

De voorbije jaren kon ik mijn inhoudelijke expertises versterken en nam mijn interesse in de menselijke aspecten van het vak sterk toe. 

Dit zette me aan tot het volgen van een bijkomende opleiding in familiale bemiddeling. Mensen op een respectvolle en zorgzame manier opnieuw met elkaar laten communiceren is voor mij bijzonder waardevol en geeft mij dan ook veel voldoening en energie.

Positief ingesteld tracht ik elke dag het beste van mezelf te geven om deskundig en helder advies op maat te leveren.

‘s Avonds ontspan ik graag met een goed boek. Ook van gezellige feestjes met vrienden en familie, sportieve activiteiten, film, gastronomie en reizen kan ik erg genieten. In mijn vrije tijd is quality-time met mijn man en mijn gezin de absolute nummer één.